Bridge leren


Zelf bridge leren? Start met Tricky Bridge!

~ stapsgewijs leren bridgen via korte levels ~September 2021 – Online bridgecursus

Schrijf je nu in voor...

     Bridge in een maand - 5e editie!
     Online cursus voor studenten in 5 avonden
     For English, click here (external website)

Bridge is het meest uitdagende kaartspel dat er is. In onze cursus van vier avonden leer je de basis, waarna je direct (online) kunt meespelen. Het mooie aan bridge is: hoe lang je ook speelt, je kunt altijd nóg beter worden. De meeste jongeren vinden echter het plezier met elkaar het belangrijkst!

De cursus wordt online gegeven door Nederlandse top- of semi-topbridgers. Je hebt met je eigen groep en de docent contact via video calls en speelt al gauw je eerste spelletjes.
Data en aanmelden
Je kunt kiezen tussen woensdag- of donderdagavond als cursusdag. De cursus is wekelijks en duurt vier weken. Hij start op 1 en 2 september 2021, 20.00-22.30. Bij voldoende interesse wordt de cursus ook in het Engels gegeven.
Kun je die avonden niet, maar heb je wel interesse? Mail ons! Dan kijken we samen of we deze of een volgende cursus op een andere avond kunnen geven.

Aanmelden gaat via het Aanmeldformulier en kan t/m 30 augustus.
Je mobiele nummer gebruiken we voor het aanmaken van een Whatsappgroep met cursisten en docenten.
Leeftijd en groepen
Iedereen t/m 28 jaar kan zich aanmelden, wel of niet studerend. Ben je ouder dan 28, geef dit dan aan in je aanmelding. De docent neemt contact met je op om te kijken of je kunt deelnemen.

Je kunt je individueel inschrijven, maar ook als groep! Dat doe je door met degenen met wie je deelneemt een groepcode (bijv. een woord of een groepsnaam) af te spreken en die bij je aanmelding te vermelden. Zijn jullie met acht of meer? Dan kunnen jullie de cursus aanvragen als groep, zonder andere cursisten.
Kosten
De totale kosten voor deelname zijn € 15,-. Dat is inclusief lesmateriaal en toegang tot de online speelomgeving. Je betaalt bij de start van de cursus.
Vragen?
Voel je vrij om te mailen naar de voor jou dichtstbijzijnde contactpersoon:
Amsterdam
Delft
Groningen
Leiden
Maastricht
Nijmegen
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Overige steden  

Via het stedenmenu bovenaan de pagina vind je meer informatie over de clubs en initiatieven voor studenten in de grote steden.

Published on  March 2nd, 2022